Lahjoita

Minulla on unelma.

Jonain päivänä eduskuntavaaliehdokkaan ei tarvitse sijoittaa ja kerätä kymmeniä tuhansia euroja saadakseen mahdollisuuden päästä edustamaan kansaa. Jonain päivänä läpipäässeen keskimääräinen budjetti ei ole melkein neljääkymmentätuhatta euroa. Jonain päivänä meillä on budjettikatto, joka takaa sen, että kaikilla on tasapuolisemmat mahdollisuudet kampanjoida ja näkyä.  Jonain päivänä eduskuntaan on vielä paremmat mahdollisuudet päästä älyllä, sydämellä ja työllä kuin suurilla seteleillä.

Harmikseni se päivä ei ole vielä tänään.

Olen suunnattoman kiitollinen upeasta tukiryhmästäni, joka pyrkii parhaansa mukaan kantamaan paloja päivittäisestä taakastani kampanjassa, jossa kaikki taustatutkimuksesta somepostausten sisältöön ja graafiseen toteutukseen, tapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin, verkkosivujen suunnitteluun, päivittämiseen ja rakentamiseen sekä videoiden suunnitteluun, kuvaamiseen ja editoimiseen tehdään itse ehdokkaan ja pienen ydinryhmän talkoovoimin. Meissä on tahtoa, taitoa ja luovuutta, mutta valitettavasti sen näkyväksi tekeminen maksaa. Vaikka kuinka jaksaisi tehtailla hienoja somevideoita, Facebook ei näytä niitä edes kaikille sivun seuraajille, sillä Facebook-sivujen odotetaan olevan valmiita maksamaan näkyvyydestä. Ja somenäkyvyys on vielä suhteellisen edullista verrattuna näkyvyyteen esimerkiksi ulkomainoksissa ja lehdissä.

Tätä kampanjaa tehdään suurella sydämellä, vielä suuremmalla sisulla ja erittäin lyhyillä yöunilla. Jos tahdot auttaa meitä toteuttamaan vielä paremman kampanjan, voit:

  1. Tulla mukaan! Laita meille viestiä Facebookissa poliitikkosivuni kautta tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tiimi@jennikarjalainen.fi
  2. Lahjoittaa tukiryhmän Holvi-tilille: FI88 7997 7995 9972 23
  3. Tykätä ja kutsua kaveritkin tykkäämään somekanavistani
  4. Kirjoittaa minulle suosittelun omana itsenäsi, nimimerkillä tai anonyymisti täällä
  5. Kertomalla minusta eteenpäin.

Voit myös antaa minulle halauksen, kun nähdään. Todennäköisesti tarvitsen sitä 😀

Close Menu